Fest & firande

Vår stora matsal, helt inredd i trä och med både öppen spis och ett trollträd som sträcker sig från golv till tak, kan bokas för olika typer av festligheter och firanden. Vi ordnar bröllop, dop, studentfirande, födelsedagsfester, Mors dag och andra tillställningar. Här kan hela sällskapet njuta av lokalproducerad mat och god dryck med böljande utsikt över bygden. Restaurangen har plats för 150 gäster och en meny inspirerad av skogen, bygden och fjällets godsaker. Det finns även möjlighet att boka underhållning och aktiviteter.

Gästerna kan sedan bo över på vårt hotell eller i stugbyn om önskemål finns.

Födelsedagsmiddag – Kung och drottning för en dag

I restaurangen står vår kungatron som är invigd av kungen själv. Från början hängde kungens stol i taket och plockades bara ner vid särskilda tillfällen. Nuförtiden står den tryggt på golvet med en drottningtron som sällskap. Låt jubilaren eller firandets huvudperson bli kung eller drottning för en dag i tronen.

Bröllop
Brudpar beskuren Bröllopsmiddag 2Bröllop 3

Trivsamt boende, god mat och ett eget vigselrum. I Persåsen finns allt samlat för att göra din bröllopsdag speciell. Vi kan arrangera middagar för allt från 2 till 150 personer. Boende i nyrenoverade stugor och hotellrum för upp till 80 personer. Ni kan om ni önskar abonnera hela anläggningen för er fest.

I vår bröllopssvit står en himmelsäng formad som ett ägg. En form som symboliserar livskraft och nya möjligheter. Sängen bärs upp av två Persåstuppar som håller ett vakande öga om er.

Koppla av i jacuzzin eller tänd en brasa i den öppna spisen, som är varsamt gjord av  sten nedburen från Oviksfjällen. Rummets inredning är till stora delar gjord i trä, med en ombonad och trivsam känsla. Panoramafönstret ger en vacker utsikt över Storsjöbyden.

 

 

Kontakt

Tel: 0643-44 55 50
Jourtelefon: 070-879 17 74
E-post: maila oss
Adress: Persåsen 336, 845 72 Oviken
GPS: N62.905099°, E14.309864°
RT90: 6978443 , 1423804

Öppettider

Kolla in våra öppettider här