Aktivitet & konferens

Vi tar emot grupper för konferenser och teambuilding.

Umgås i en inspirerande och avskiljd miljö utan yttre störningar och med många möjligheter till aktiviteter. Ni äter gott, bor tillsammans och gör kreativa aktiviteter ihop i en stimulerande atmosfär. Här kan ni till exempel prova att slöjda ert eget skärbräde, ha smakprovning av lokal mat och åka utför i svindlande fart i Persåsens populära kälkbacke vintertid. På kvällen kan ni koppla av framför brasan i vår stora matsal och tala om dagens upplevelser.

Vid skräddarsyr konferensen efter era önskemål och våra möjligheter i verkstaden, restaurangen med lokalproducerad mat och årstidernas växlingar i naturen.

AVBOKNINGSREGLER FÖR GRUPPER och KONFERENSER:

Vid avbeställning senare än fyra veckor före ankomstdatum skall beställaren ersätta hotellet med 75 % av värdet på beställningen. Vid avbeställning senare än två veckor före ankomstdatum skall beställaren ersätta hotellet med 100 % av värdet på beställningen. I de fall en beställning innehåller olika ankomstdatum för deltagarna skall, såsom ankomstdatum ovan, räknas det tidigaste datum som angivits i beställningen. Ersättningsskyldigheten vid avbeställning kan jämkas med hänsyn till om hotellet kunnat sälja det som avbeställts till annan beställare och med beaktande av hotellets kostnader. Om hotellet drabbas av särskilda kostnader till följd av avbeställningen, utöver värdet av beställningen, skall dessa ersättas till fullo av beställaren. Detta gäller endast om avbeställning skett senare än fyra veckor före ankomstdatum, såvida inte annat avtalats mellan parterna. 

 

 

Kontakt

Tel: 0643-44 55 50
Jourtelefon: 070-879 17 74
E-post: maila oss
Adress: Persåsen 336, 845 72 Oviken
GPS: N62.905099°, E14.309864°
RT90: 6978443 , 1423804

Öppettider

Kolla in våra öppettider här