Boende

 

Välkomna till våra hotellrum, nyrenoverade stugor och svit. Stugorna går även att boka som STF vandrarhem! 

Inte långt från Oviken i Persåsen hittar du en vacker och rofylld boendemiljö, nära både sjö och fjäll. Alla våra boenden är inredda i trä. Om du tittar noga kanske du kan urskilja flera olika träslag och detaljer som träförsedda lysknappar och små tuppar som tittar fram bakom gardinen. Välj mellan att bo på hotell, i nyrenoverad stuga eller vandrarhem. Eller varför inte unna dig lite lyx och boka bröllopssviten för en eller flera nätter. Hos oss bor du mysigt och ombonat nära naturen. Kom ihåg att ni bor för ett lägre pris, i Persåsen men även på ett stort antal andra anläggningar, om ni är medlemmar i STF, Svenska Turistföreningen. För mer information kring medlemskap gå in på STFs hemsida: www.stfturist.se Vi finns ca 6 mil sydväst om Östersund och 2 mil norr om Svenstavik.

Observera att restaurangen har säsongsanpassade öppettider. Ring 0643-44 55 50 för mer info om våra öppettider eller använd genvägen till öppettiderna. Finns längst ned på denna hemsida.
Avbokningsregler för gruppbokningar:
Vid avbeställning senare än fyra veckor före ankomstdatum skall beställaren ersätta hotellet med 75 % av värdet på beställningen. Vid avbeställning senare än två veckor före ankomstdatum skall beställaren ersätta hotellet med 100 % av värdet på beställningen. I de fall en beställning innehåller olika ankomstdatum för deltagarna skall, såsom ankomstdatum ovan, räknas det tidigaste datum som angivits i beställningen. Ersättningsskyldigheten vid avbeställning kan jämkas med hänsyn till om hotellet kunnat sälja det som avbeställts till annan beställare och med beaktande av hotellets kostnader. Om hotellet drabbas av särskilda kostnader till följd av avbeställningen, utöver värdet av beställningen, skall dessa ersättas till fullo av beställaren. Detta gäller endast om avbeställning skett senare än fyra veckor före ankomstdatum, såvida inte annat avtalats mellan parterna.  (En grupp är en bokning på fler än 9 personer)

 

 

 

STF vandrarhemsstugor i sommatid.

STF vandrarhemsstugor i sommatid.

Stugbild 5 utsikt

STF vandrsrhemsstugor i vinterskrud.

STF vandrsrhemsstugor i vinterskrud.

Stuga 2014 kök 1

Interiör i nyrenoverad vandrarhemsstuga.

Interiör i nyrenoverad vandrarhemsstuga.

Köket i stugan.

Köket i stugan.

Bröllopssviten i Persåsen

Sviten med äggformad säng , bubbelbad och öppen spis.

hotell

Hotellrum inredda med olika träslag. Denna bild från rummet med blånad fura.

 

Vandrarhemsrum-stuga i vintertid.

Vandrarhemsrum-stuga i vintertid.

 

Kontakt

Tel: 0643-44 55 50
Jourtelefon: 070-879 17 74
E-post: maila oss
Adress: Persåsen 336, 845 72 Oviken
GPS: N62.905099°, E14.309864°
RT90: 6978443 , 1423804

Öppettider

Kolla in våra öppettider här