Integritetspolicy Wikners i Persåsen

Behandling av dina personuppgifter i verksamheten som Wikners KOnsthantverk och
Persåsens Upplevelser AB bedriver under varumärket ”Wikners i Persåsen”.

Den nya Dataskyddsförordningen (vanligen benämnd GDPR), gäller från den 25 maj 2018. Syftet med den nya lagstiftningen är att se till att alla personers personuppgifter hanteras på ett riktigt sätt och att de inte används för något annat än de ändamål de samlats in för.

Vi använder bara information om dig som behövs för att underlätta kontakt mellan dig och oss i samband med din vistelse/aktivitet och liknande hos oss. Normalt sett registrerar vi information om ditt namn och dina kontaktuppgifter såsom e-postadress, telefonnummer etc. Vidare sparar vi uppgifter om din vistelse, datum, hur många personer ni var i sällskapet och liknande. Några känsliga personuppgifter lagrar vi däremot inte om du inte tydligt gett ditt medgivande till det och att de behövs för att underlätta din vistelse. Det kan handla om uppgifter om allergier, kostbehov och liknande Informationen används för att kunna tillhandahålla dig information om oss och våra tjänster, för att kunna skicka information om våra erbjudanden. Vi kommer att radera informationen om dig när den inte längre behövs.

Vi kommer att ge dig ytterligare information om vilken information vi har om dig och hur vi använder den, om du så önskar. Du har alltid rätt att begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar data som inte behövs. Du kan också avsäga dig information såsom marknadsföringsmaterial via e-mail och liknade.

För dessa ändamål når du oss lättast på info@persasen.se . Du kan även meddela oss via den e-mailadressen om du vill bli borttagen från samtliga våra system.

Kontaktperson: Mattias Wikner, E: mattias.wikner@persasen.se

Kontakt

Tel: 0643-44 55 50
Jourtelefon: 070-879 17 74
E-post: maila oss
Adress: Persåsen 336, 845 72 Oviken
GPS: N62.905099°, E14.309864°
RT90: 6978443 , 1423804

Öppettider

Kolla in våra öppettider här